Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ικανοποίηση Αυλωνίτη για τα έργα στα Δημοτικά στάδια Λευκίμμης & Πετριτή

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
03 Ιανουαρίου 2020 / 09:05

Μετά και την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των βελτιωτικών έργων στα Δημοτικά στάδια Λευκίμμης και Πετριτή, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», εξέφρασε ο Βουλευτής Κέρκυρας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας υπογράμμισε την πρωτοβουλία του να συναντηθεί πρόσφατα με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο είχαν συζητήσει τα έργα υποδομής στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο του Αλέξανδρου Αυλωνίτη:

«Με αφορμή τη χρηματοδότηση των αθλητικών έργων βελτίωσης στα Δημοτικά Στάδια σε Λευκίμμη και Πετριτή, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με χαρά πληροφορηθήκαμε την εξέλιξη προώθησης των έργων βελτίωσης αρκετών χιλιάδων ευρώ στα Δημοτικά Στάδια Λευκίμμης και Πετριτή.

Τα δύο σημαντικά έργα αθλητικής υποδομής στο νησί μας, αποτέλεσαν αντικείμενο της πρόσφατης συζήτησής μου με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Λ. Αυγενάκη.

Η ένταξή τους, έστω και την τελευταία στιγμή, στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών "Φιλόδημος ΙΙ" μετά και την προσωπική μου δημόσια παραίνεση προς τις  εμπλεκόμενες δημοτικές αρχές με γεμίζει ικανοποίηση.

Μου δίνει την αισιοδοξία για τη συνέχεια των μελλοντικών μας παρεμβάσεων στα αρμόδια υπουργεία αναφορικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις συνολικά, που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Συνεχίζουμε!»