Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Handball: Πήρε και τον πίβοτ, Αλέξανδρο Γιαβασίδη, ο Φαίακας

Handball
02 Ιανουαρίου 2020 / 14:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τρίτη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Νίκου Ριγανά ενόψει του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της A1 Handball Premier

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Την 3η του μεταγραφή έκανε αυτές τις μέρες ο Φαίακας, αποκτώντας τον 25χρονο πίβοτ από το Κιλκίς, Αλέξανδρο Γιαβασίδη, μετά τον 19χρονο Αρτινό τερματοφύλακα, Άγγελο Γεωργαλή και τον 25χρονο Αθηναίο πλέι μέικερ, Μάνο Κουμαραδέλη.

Ουσιαστικά κάλυψε τις θέσεις, για τις οποίες είχε μιλήσει ότι σκέφτεται να ενισχυθεί η ομάδα, ο προπονητής Νίκος Ριγανάς, μετά το τέλος του παιγνιδιού με τον Αερωπό.

Δεν γνωρίσουμε αν η ομάδα θα επιδιώξει και κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση υλοποίησε το μεταγραφικό σχεδιασμό της για αυτή την περίοδο. Μάλιστα η ταχύτατη αντίδραση της στο να ενισχυθεί, δίνει τη δυνατότητα στον Νίκο Ριγανά να δουλέψει και με τα νέα παιδιά, που έτσι θα μπορούν να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία της ομάδας και στις 18 Γενάρη που θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα η ομάδα να είναι έτοιμη με τις προσθήκες, να πάει στη Νίκαια και να πάρει τη νίκη κόντρα στον τοπικό Άρη, στο ξεκίνημα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Αλέξανδρου Γιαβασίδη στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 05/01/1994 στο Κιλκίς, o ύψους 1,87μ Αλέξανδρος αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς σε Α1 Handball Premier και Α2 Εθνική Κατηγορία, καθώς και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες τη σαιζόν 2014/2015 (Challenge Cup)».

Δηλώσεις Αλέξανδρου Γιαβασίδη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στην ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, τόσα χρόνια έπαιζα αντίπαλός του μπροστά σε τόσο πολύ και ζεστό κόσμο,τώρα επιτέλους θα παίζω πλέον σαν γηπεδούχος υπό την στήριξή τους. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με υγεία. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τωρινή διοίκηση του Γ.Α.Σ. Κιλκίς και στους προπονητές μου Αστέρη Τριανταφύλλου και Χάρη Δενδράκη».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια