Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Θεοδοσιάδη το «τιμόνι» της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
27 Δεκεμβρίου 2019 / 18:05

Ανακοινώθηκε επίσημα από τους διοικούντες τον κερκυραϊκό σύλλογο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον 47χρονο Κατερινιώτη προπονητή

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στα χέρια του Νίκου Θεοδοσιάδη βρίσκεται -κι επίσημα- πλέον το «τιμόνι» της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς οι διοκούντες τον επτανησιακό σύλλογο ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους μαζί του.

Ο 47χρονος (γεν. τον Ιανουάριο του '73) Κατερινιώτης προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα της Κέρκυρας σε μια δύσκολη συγκυρία, καθώς οι «Φαίακες» αποδυναμωμένοι αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά, είναι «κολλημένοι» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 μην έχοντας καν καταφέρει ακόμα να σβήσουν την ποινή των τριών βαθμών λόγω οικονομικών ατασθαλειών, με την οποία ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μάλιστα, παρακολούθησε προ λίγων ημερών δια ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στο ΕΑΚΚ με την Δοξα Δράμας, η οποία σηματοδότησε τη 10η ήττα σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο εκ Πιερίας προπονητής, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες του τον Κυριάκο Γιάγκου, που θα εκτελεί χρέη γυμναστή και τον Νίκο Καραϊσαρίδη, που θα έχει τον ρόλο του team manager, δεν είναι άγνωστος στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς διατέλεσε τεχνικός ηγέτης του Κρόνου Αργυράδων. Στους -τότε- πρωταθλητές Κέρκυρας, βέβαια, έμεινε μόλις τέσσερις μήνες, καθώς ανέλαβε το καλοκαίρι του 2018 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, πριν αναλάβει τον (αγαπημένο του) Πιερικό.

Στην καριέρα του ως προπονητής έχει εργαστεί ακόμα -εκτός από την ομάδα της Νότιας Κέρκυρας- σε Πιερικό, Απόλλωνα Λάρισας, Α.Ε. Καραϊσκάκης (πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής), Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ηρακλή.