Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μισός τόνος τρόφιμα και φέτος από το Τμήμα HJ-34 Corcyra AHEPA και το Ωδείο Κέρκυρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

HJ-34 Corcyra AHEPA
23 Δεκεμβρίου 2019 / 11:59
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παραδόθηκαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως

Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, στη Πλατύτερα, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από την μουσική εκδήλωση του Ωδείου Κέρκυρας και του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA στην ετήσια συνδιοργάνωση τους στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.
Οι μαθητές και οι καθηγητές του Ωδείου παρουσίασαν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο με τη παρουσία της Χορωδίας του Πολιτιστικού Κέντρου των Εργαζομένων του ΟΤΕ Κέρκυρας έδωσε ένα εντυπωσιακό, άκρως εορταστικό φινάλε στη βραδιά.
Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της AHEPA και από το κόσμο ενισχύθηκαν σημαντικά σε ποσότητα από τις επιχειρήσεις του μέλους του Τμήματος κ. Κοσμά Καραγιαννίδη. Κατά την παράδοση τους τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη σημαντική βοήθεια και συνεχή στήριξη της AHEPA στο έργο τους. Μετά την ανταλλαγή θερμών ευχών ανανέωσαν το ραντεβού τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.