Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εορταστική Συναυλία Ωδείου Κερκύρας στο Δημοτικό Θέατρο

Ωδείο Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2019 / 16:30
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζοντας τη κοινή τους δράση το Ωδείο και το Τμήμα HJ-34 Corcyra AHEPA συνδιοργανώνουν

Εορταστική Συναυλία την Κυριακή 22/12 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. 
Είναι η πρώτη φορά που μαζί με τα μουσικά σύνολα των μαθητών και καθηγητών του Ωδείου Κερκύρας θα συμμετάσχει και η αντρική χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου των εργαζομένων του ΟΤΕ Κέρκυρας. 
Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης σημαντικών φορέων της Κέρκυρας του Δικηγορικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, καθώς και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. 
Στόχος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA είναι να ξεπεράσουν τη περσινή ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο του. Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου από τις 19:00 θα υπάρχουν μέλη των συμμετεχόντων, ώστε να συγκεντρώνονται τα τρόφιμα που θα φέρνουν όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία θα ακουστούν πολύ γνωστές και αγαπητές μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας κ. Κίμωνας Χυτήρης.
Είσοδος ελεύθερη

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.