Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφαιρέθηκαν οι ευκάλυπτοι στο αεροδρόμιο Κέρκυρας

Νίκος Καλόγερος
17 Δεκεμβρίου 2019 / 15:50
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μεγάλοι ευκάλυπτοι στα όρια της πίστας του αεροδρομίου Κέρκυρας, αποτελούν πια παρελθόν.

Αφαιρέθηκαν, όπως είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος, για να απελευθερωθεί το σύστημα απορροής ομβρίων, σε ένα σημείο που πλημμυρίζει μονίμως κάθε φορά που βρέχει. Η τελευταία προσπάθεια που είχε γίνει από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΚ, δεν είχε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι αποφασίστηκε η αφαίρεση των μεγάλων δέντρων που δημιουργούσαν το πρόβλημα, με τη συσσώρευση υδάτων και την καταστροφή του οδοστρώματος και της πίστας. Θα ακολουθήσει τεχνικό έργο για τη δημιουργία νέου δικτύου απορροής ομβρίων.   

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ανακοίνωσε «Αφαιρέθηκαν απο πλευρας Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας - Fraport οι ευκάλυπτοι στον δρόμο του αεροδρομίου. Το ριζικό σύστημα, όπως είχα αναφέρει, έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο οδόστρωμα καθώς και στο σύστημα απορροής ομβρίων».
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.