Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη το φιλικό με τη Βέροια

αοκκ
18 Ιουλίου 2016 / 18:57

ΝΑΟΥΣΑ. Την Τρίτη στις 18:30 έχει προγραμματιστεί και θα γίνει η πρώτη φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας, με αντίπαλο ομάδα της Σούπερ Λίγκας, την Βέροια.

Οι δυο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και συνηθίσουν να βρίσκονται αντιμέτωπες για φιλικά προετοιμασίας, άλλωστε θα υπάρξει και ρεβάνς στις 13/8 εδώ στο ΕΑΚΚ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει τη δυνατότητα να δει σχεδόν όλους τους παίκτες που έχει μαζί του, αφού χρειάζονται και αυτοί «εκτόνωση» από το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθούν στα 3-5 Πηγάδια από τις 7 Ιουλίου. Βέβαια ο καιρός χάλασε λίγο, αφού ιδικά την Παρασκευή έβρεξε αρκετά, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στις προπονήσεις. Ο τεχνικός της ομάδας, τις τελευταίες μέρες έχει ρίξει μεγαλύτερο βάρος στην τακτική, προσπαθεί αν περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες για τον τρόπο που θέλει φέτος να αγωνίζεται η ομάδα, αυτό κατά κάποιο τρόπο ελάφρυνε το πρόγραμμα των δυνατών προπονήσεων φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.  Δεν θα παίξει βέβαια στο φιλικό ο Ντουαλά, ο οποίος με το πρόβλημα στους κοιλιακούς δείχνει να τελειώνει και αν το ξεπερνά, ένα άλλο μικρό προβληματάκι που βγήκε στην πορεία λύνεται και φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. 
Γεγονός είναι ότι είναι πολύ ευχαριστημένος ο τεχνικός της ομάδας από όλους τους ποδοσφαιριστές, δεν έχει στο μυαλό του αλλαγές στο ρόστερ, εκτός βέβαια από κάτι εξαιρετικό που θα δώσει το παραπάνω στην ομάδα. Η αποστολή θα μείνει και αύριο για τελευταίες προπονήσεις και θα επιστρέψει στο νησί, για να συνεχίσει την  προετοιμασία της, ενώ με αρκετές ομάδες γίνονται συζητήσεις έτσι ώστε να κλειστούν τουλάχιστον άλλα τρία φιλικά ματς (εκτός από αυτά με Ηρακλή 6 ή 7 Αυγούστου, Τρίκαλα 10/8 και Βέροια 13/8).