Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Sing with me» ξαναπαίζεται… χριστουγεννιάτικα!

Female Echoes
05 Δεκεμβρίου 2019 / 16:14
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Καλλιτεχνικός Σύλλογος Female Echoes

 ξανανεβάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια της Disney από αγαπημένες ταινίες,«Sing with me», που με μεγάλη επιτυχία παρουσίαση στο κερκυραϊκό κοινό τον προηγούμενο μήνα για δύο ακόμα παραστάσεις με πινελιά Χριστουγέννων: Σάββατο 14/12 και ώρα 19:30 και Κυριακή 15/12 και ώρα 11:30 στο Επτά Τεχνών Τόπος στο Βιρό!
 
Από το 2014 το Female Echoes παρουσιάζει στην εκπαιδευτική κοινότητα παραστάσεις Μουσικού θεάτρου υψηλού επιπέδου, όπως η Παιδική όπερα Μπρούντιμπαρ, Το Χριστουγεννιάτικο Χρυσάφι, Αλλαντίν, Πεντάμορφη και το Τέρας κ.α. Φέτος παρουσιάζουν την μουσικοχορευτική παράσταση Sing with me, τραγούδια από αγαπημένες ταινίες της Disney, όπου ζωντανεύουν πάνω στην σκηνή οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών με την φωνή νέων ταλαντούχων τραγουδιστών και χορευτών.
 
Καλλιτεχνική Επιμέλεια μουσική διδασκαλία: Έλλη Καρύδη
Χορογραφίες κίνηση: Φλώρη Δανδόλου
Βίντεο : Σπυριδούλα Μουρατίδη
Κατασκευές: Τατιάνα Καρύδη
Κομμώσεις - μακιγιάζ: Σοφία Γραμμένου
Υπεύθυνη κρατήσεων : Δέσποινα Μουρατίδη, τηλ 694-084-9501
*Κατόπιν συνεννόησης η παράσταση μπορεί να μεταφερθεί στα σχολεία που διαθέτουν αίθουσα εκδηλώσεων, επικοινωνείτε με την μαέστρο Έλλη Καρύδη τηλ 6944988209
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.