Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικά με Βέροια, Ηρακλή και Τρίκαλα

ΑΟΚΚ
15 Ιουλίου 2016 / 16:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στη Νάουσα και στα 3-5 Πηγάδια η ομάδα της Κέρκυρας δουλεύει πάρα πολύ έτσι ώστε να είναι 22 Αυγούστου έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, η κλήρωση του οποίου θα γίνει τη Δευτέρα 18/7. Μιλήσαμε χθες το απόγευμα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, για την ομάδα και την προετοιμασία.

ΝΑΟΥΣΑ. «Είμαστε σαν λοκατζήδες», ήταν η χαρακτηριστική του φράση, εννοώντας ότι η δουλειά είναι πολύ σκληρή, αλλά όπως λέει έτσι μπορεί να πετύχει η ομάδα. Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο αυτές τις μέρες που είμαστε στα 3-5 Πηγάδια, προσπαθούν τα παιδιά πάρα πολύ και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και μπορεί όλο το έμψυχο δυναμικό να προπονείται, μας επεσήμανε ο τεχνικός του ΑΟΚ. Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και παρά την κούραση από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις δείχνουν μεγάλη διάθεση και αυτό είναι πολύ θετικό από όλους. 
Για το θέμα των μεταγραφών και για το αν ο Ντουαλά είναι καλά, ή σε αντίθετη περίπτωση χρειαστεί και άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του, μας είπε ότι ο επιθετικός μέσος της ομάδας, εξακολουθεί να κάνει συντηρητικό πρόγραμμα χωρίς όμως να ακουμπάει μπάλα, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Ντιόγο, όμως περιμένω και τους δύο τις επόμενες μέρες να δείξουν πόσο μπορούν να βοηθήσουν τη φετινή μας προσπάθεια. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και με τους δύο, μας τόνισε ο Μ. Γρηγορίου, έχουμε και τον Ναζίμ που έμεινε Κέρκυρα, υπάρχει χρόνος μπροστά μας, θα περιμένουμε και θα δούμε. Δεν υπάρχει σκέψη αυτή τη στιγμή για κάποια μεταγραφή, έχουμε πέντε εβδομάδες, ως την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν βιαζόμαστε, θέλουμε να κάνουμε σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπου χρειαστεί. 
Για το θέμα των φιλικών της ομάδας, μας είπε ότι το πρώτο θα δοθεί με την Βέροια στις 19 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια η ομάδα έχει κλείσει φιλικά με Ηρακλή 6 ή 7 Αυγούστου, Τρίκαλα στις 10/8 εκτός έδρας και Βέροια 13/8 εντός έδρας. Όμως χρειαζόμαστε και άλλα φιλικά παιγνίδια για να δέσει καλύτερα η ομάδα και να δούμε τις τυχόν αδυναμίες για να τις διορθώσουμε. Είμαστε σε επαφή με ομάδες και σίγουρα θα κάνουμε 2-3 ακόμα φιλικά ματς, με ποιες ομάδες και ποιες ημερομηνίες θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες. 
Με ενδιαφέρον βέβαια αναμένει και την κλήρωση ο Μιχ. Γρηγορίου, όχι για κάποιοι ιδιαίτερο λόγο… δεν λέει τίποτε η σειρά των αγώνων που θα βγουν την Δευτέρα, μας τόνισε… θα παίξουμε διπλούς αγώνες με όλες τις ομάδες, οπότε αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η δική μας ομάδα να δουλέψει σωστά, να είναι έτοιμη και σε κάθε ματς να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, για το λόγο αυτό και είμαστε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία, εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Τέλος δεν ήθελε να κάνει κρίση για το τι βλέπει μετά από 20 περίπου μέρες προπονήσεων… όλοι λένε ότι πάνε καλά, ότι θα είναι η χρονιά τους κλπ… εμείς λέμε ότι συνεχίζουμε να δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται και το αποτέλεσμα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις δηλώσεις. 
Το ότι στη Νάουσα δοκιμάζεται και ένας 20χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο Μόισε Αντιλέχου δεν σημαίνει κάτι, συνηθίζεται παίκτες ελεύθεροι να προσπαθούν να πάρουν συμβόλαιο σε καλή επαγγελματική ομάδα, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν για την τύχη του Γάλλου, ο οποίος παίζει και σαν αμυντικός μέσος αν χρειαστεί και αυτός είναι λόγος να τον δει το τεχνικό τιμ.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια