Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλίμα συνεργασίας μεταξύ Υδραίου και Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Εμπορικός Σύλλογος
27 Nov 2019 / 11:14

Κυκλοφοριακό, χώροι στάθμευσης & εκφόρτωσης, καθαριότητα, ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, πεζοδρόμια, φωτισμός, πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαχείριση τουριστών & επισκεπτών, μεταναστευτικό και δομές, απασχόλησαν στην εν λόγω συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με την Δήμαρχο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας με την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από τον Εμπορικό Σύλλογο, στον οποίο άλλωστε ανήκε η πρωτοβουλία για τη συνάντηση με την Μερόπη Υδραίου, αυτή έγινε «σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας. Ο Ε.Σ.Κ. έθεσε ζητήματα και απόψεις που απασχολούν την πόλη της Κέρκυρας και συνδέονται άμεσα με την κερκυραϊκή επιχειρηματικότητα και καθημερινότητα».

Κυκλοφοριακό, χώροι στάθμευσης & εκφόρτωσης, καθαριότητα, ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, πεζοδρόμια, φωτισμός, πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαχείριση τουριστών & επισκεπτών, μεταναστευτικό και δομές, απασχόλησαν στην εν λόγω συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με την Δήμαρχο.

Η συνάντηση κράτησε σχεδόν δύο ώρες, με τις δύο πλευρές να τονίζουν αμφότερες την επιθυμία τους για στενή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του τόπου.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μερόπη Υδραίου, αναφέρθηκε στην καλή διάθεση της ιδίας και της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τον Εμπορικό Σύλλογο. 

Στο τέλος της συνάντησης, ο πρόεδροςτου Ε.Σ.Κ, Γιώργος Τσερεμής και ο Γραμματέας, Γιάννης Αλέγρης, παρέδωσαν υπόμνημα στην Δήμαρχο με τα ζητήματα που θα έχουν συνολικό σχεδιασμό, διαβουλεύσεις, συνεργασία και συναίνεση όλων των εμπλεκομένων.