Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη θέση για το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου στο 5ο ελληνικό IEEE HSYP

IEEE HSYP
20 Nov 2019 / 08:04
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το IEEE HSYP (Institute of Electrical and Electronics Engineers – Hellenic Student & Young

 Professional Congress) είναι ένα συνέδριο που διεξάγεται κάθε δυο χρόνια.  Ο σκοπός του είναι να έρθουν σε επαφή οι φοιτητές και οι νέοι επαγγελματίες που είναι εγγεγραμμένοι στο ΙΕΕΕ και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, όπως και να συζητήσουν προβλήματα που τους αφορούν.
Το 5ο ελληνικό IEEE HSYP  πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου στην Ξάνθη, φιλοξενούμενο από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.  Οι συμμετέχοντες ήταν φοιτητές και νέοι επαγγελματίες από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και την Τουρκία. Στο πλαίσιο του συνεδρίου διεξήχθη ένας διαγωνισμός, στον οποίο 13 φοιτητικά παραρτήματα του IEEE  παρουσίασαν με ένα σχετικό πόστερ τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματά τους, και όπου το παράρτημα IEEE του Ιονίου Πανεπιστημίου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να πραγματοποιήσει την τελευταία ημέρα του συνεδρίου την παρουσίασή του μπροστά σε 120 συμμετέχοντες.
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.