Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βάλτε ένα χεράκι να καθαρίσουμε την πόλη μας!

Όλοι μαζί για την Κέρκυρα
13 Ιουλίου 2016 / 19:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πόλη μας ανήκει και της ανήκουμε. Έχουμε πάρει την απόφαση να την διατηρήσουμε καθαρή και φιλόξενη για τους κάθε λογής επισκέπτες της αλλά πρωτίστως για τους κατοίκους της.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να καθαρίσουμε τα πεζοδρόμια και τους γύρω δρόμους των επιχειρήσεων, των καταστημάτων και των κατοικιών, στέλνοντας μήνυμα προς όλους ότι η όψη της Κέρκυρας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο αν βάλουμε όλοι ένα χεράκι.
Σε μια συμβολική αλλά και αποφασιστική κίνηση να δείξουμε ότι πονάμε τον τόπο που μας ζει και τον ζούμε, σας καλούμε να πάρετε μέρος στη δράση "Καθαρίζουμε την πόλη μας".
Το Σάββατο 16/7/2016 στις 11:00 το βράδυ ελάτε λοιπόν να πλύνουμε και να καθαρίσουμε τους χώρους έξω από τα σπίτια και τα καταστήματα μας.
Σημείο συνάντησης των υπόλοιπων εθελοντών η πλατεία Σαρόκου .
Οπλιστείτε με κέφι, σκούπες και φαράσια και ελάτε να γίνουμε μια ομάδα.
Συμπαραστάτες της δράσης δέχτηκαν πρόθυμα να γίνουν οι: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΕΒΕK, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΙΟΝΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ και ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΩΝ
Ο Δήμος Κέρκυρας και οι υπηρεσίες του θα μας βοηθήσουν με μηχανήματα και προσωπικό.