Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συζητήθηκαν στο Δ.Σ. οι στόχοι τριετίας του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας
13 Nov 2019 / 14:28

Η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου είχε διάρκεια τρεις ώρες και σ΄ αυτήν τέθηκαν επί τάπητος τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας την περασμένη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου προκειμένου να τεθούν οι στόχοι της επόμενης τριετίας.

Στην τρίωρης διάρκειας συνεδρίαση του Δ.Σ., σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, τα βασικότερα ζητήματα που αναφέρθηκαν και θα απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα είναι η διεύρυνση του εμπορικού συλλόγου, τα προβλήματα της πόλης μας όπως το παρεμπόριο, το κυκλοφοριακό, οι χώροι στάθμευσης, ο κανονισμός λειτουργίας της πόλης, το χωροταξικό σχέδιο, η αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών, τα απορρίμματα, ο στολισμός της πόλης, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, η παραχώρηση του παραλιακού της Γαρίτσας, η σηματοδότηση της πόλης, οι  τουαλέτες, η λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών, καθώς ο τουρισμός και οι παροχές στον επισκέπτη.

Τέλος το μεγάλο θέμα του προσφυγικού καθώς και της στήριξης των μελών του με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

Επίσης αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπών, οι οποίες θα εξειδικεύονται στα προβλήματα των εμπόρων του νησιού και θα προβαίνουν στις ανάλογες κινήσεις.

Στην προσπάθεια της επίτευξης των ως άνω στόχων το Δ.Σ. θα επισκεφθεί τις αρχές του νησιού όπου θα καταθέσει και τις προτάσεις του για την επίλυση των προβλημάτων.

Τέλος για τις γιορτές των Χριστουγέννων αποφασίστηκε η αναπαραγωγή spot που θα καλεί τους Κερκυραίους να στηρίξουν την τοπική αγορά.