Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αίσιο τέλος με τον 41χρονο εγκλωβισμένο - Για εξετάσεις στο Νοσοκομείο (photos)

Απεγκλωβισμός
13 Nov 2019 / 11:47

Ο Νίκος Ρέγγης, ο οποίος από χθες βράδυ βρισκόταν κρεμασμένος πάνω από έναν γκρεμό στην περιοχή Μουργάδα, κοντά στην Κορακιάνα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ όντας καλά στην υγεία του

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τέλος καλό, όλα καλά, στην υπόθεση με τον εντοπισμό (αρχικά) και τον απεγκλωβισμό (τελικά) του 41χρονου άνδρα, ο οποίος αναγκάστηκε να μείνει για πολλές ώρες κρεμασμένος πάνω από έναν γκρεμό, στην περιοχή Μουργάδα, κοντά στην Κορακιάνα.







Ο άνδρας ονόματι Νίκος Ρέγγης, όπως εξήγησε νωρίτερα στο enimerosi.com ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Ρίζου, στάθηκε... τυχερός στην ατυχία του, καθώς μετά την πτώση που είχε, «σκάλωσε» σ' ένα κοίλωμα των βράχων, με αποτέλεσμα να σωθεί, ενώ κάτω από τα πόδια του απλώνεται γκρεμός τουλάχιστον 10 μέτρων!



Τελικά, λίγο μετά τις 13:00 κι ενώ έπρεπε πρώτα να εξασθενίσουν τα καιρικά φαινόμενα και η δυνατή βροχή, ο 41χρονος άνδρας απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη συνδρομή των ανδρών του κλιμακίου της ΕΜΑΚ, που έφθασε νωρίτερα σήμερα στην Κέρκυρα από τα Γιάννενα.



Ο Νίκος Ρέγγης, ο οποίος έκανε πεζοπορία χθες βράδυ και είχε την ατυχία να πέσει στη χαράδρα, είναι καλά στην υγεία του, καθώς πέρα από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι και την καταπόνηση από τις πολλές ώρες παραμονής του πάνω από έναν γκρεμό, δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. Διακομίσθηκε ωστόσο, για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.





* οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της Ε.Ο.Δ. στο Facebook και από τον Γιάννη Σαββανή