Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήττα στο 96΄ για τον ΑΟΚ Κέρκυρα

Superleague 2
11 Nov 2019 / 17:40

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο Εργοτέλης σκοράροντας στο 96΄, έκαμψε την αντίσταση του ΑΟΚ Κέρκυρα και πήρε τη νίκη με 2-1,

σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Άδικο το αποτέλεσμα για την κερκυραϊκή ομάδα, που στάθηκε πολύ καλά και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ο Εργοτέλης είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, αλλά ο ΑΟΚΚ προσπαθούσε να βγει στην επίθεση κυρίως με τον Βουκελάτο από αριστερά, με λίγες τελικές και χωρίς ουσιαστικά να ανησυχήσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας, με καλύτερη στιγμή στο 40΄ με τον Βουκελάτο να βγαίνει μόνος του, να καθυστερεί και να τον κόβει ο Σπίριακ.
Στην επανάληψη όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε προς το 0-0, αλλά στο 64΄ μία άστοχη έξοδος του 18χρονου τερματοφύλακα Παγκράτη ,έδωσε το δικαίωμα στον Κουάτενγκ με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0. Ο ΑΟΚΚ αντέδρασε και στο 88΄ ισοφάρισε, όταν ο Βουκελάτος αξιοποίησε σέντρα του Αμαραντίδη και έκανε το 1-1. Ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεων και μετά από μία διακοπή για πρώτες βοήθειες σε παίκτες της ΑΟΚΚ και συγκεκριμένα στο 95:25, ο Ροβίθης με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Κρήτης.
 
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπατζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Κούατενγκ, Γροντής (76' Μπουτσάκης) Μανουσάκης (58' Ροβίθης), Έφορντ (61' Μπαράτα).
 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (76' Κ.Β Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Κ.Λ Γεωργακόπουλος (86' Λεπενιώτης), Παυλής (70' Αμαραντίδης), Μίσκου.  
 
Αποτελέσματα (4η  αγωνιστική)
 
Χανιά– ΠΑΣ Γιάννινα                              0-1
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς                0-2
Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας         1-1               
Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός                   1-1
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή              1-1               
Εργοτέλης – ΑΟΚΚ                                  2-1
 
Βαθμολογία
 
Απόλλων Σμύρνης       10
Πλατανιάς                     10
ΠΑΣ Γιάννινα                 9
Παναχαϊκή                     8
ΑΕ Καραϊσκάκης           7
Απόλλων Λάρισας        5
Δόξα Δράμας                 5
Χανιά                             4
Λεβαδειακός                  4
Εργοτέλης                    4
ΑΟΚ Κέρκυρα              -3
Απόλλων Πόντου        -6