Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιβεβαίωση -και- από την πρόεδρο του Τμήματος Τουρισμού για τη μη αναστολή της λειτουργίας του

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
08 Nov 2019 / 15:04

Δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα τμήματα, των οποίων αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας τους, όπως εξ αρχής έγραψε το enimerosi.com

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Λανθασμένη ήταν η αναφορά από πλευράς Υπουργείου Παιδείας στο Τμήμα Τουρισμού Κέρκυρας σε ότι αφορά τα τμήματα εκείνα, των οποίων αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας τους.

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του enimerosi.com, η πρόεδρος του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, Αδαμαντία Πατέλη, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί ότι έπειτα από επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο, μπορεί να διαβεβαιώσει ότι το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, που λειτουργεί στην Κέρκυρα δεν πρόκειται ν' αναστείλει τη λειτουργία του.

«Σύμφωνα με επικοινωνία της πρυτανικής αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου με τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη, η προσθήκη του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου στη λίστα των 38 τμημάτων των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται από το Υπουργείο Παιδείας έχει γίνει εκ παραδρομής.

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τμήματα με προβλεπόμενη έναρξη λειτουργίας από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 και μετά.

Το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου είναι νεοσύστατο και λειτουργεί ήδη με εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020»,
αναφέρεται επί λέξει στην ανακοίνωση της προέδρου του Τμήματος Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα.