Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Ντου» του «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο της Κεραμέως (video)

«Ρουβίκωνας»
08 Nov 2019 / 13:03

Στο βίντεο, το οποίο ανήρτησαν τα ίδια, τα μέλη της «Φοιτητικής Ομάδας» του «Ρουβίκωνα», εμφανίζονται ν΄ αναγράφουν συνθήματα κατά της θέσπισης ανώτατου ορίου στην διάρκεια φοίτησης

ΑΘΗΝΑ.  Μέλη της «Φοιτητικής Ομάδας» του «Ρουβίκωνα» βανδάλισαν σήμερα, Παρασκευή, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, με μπογιές το πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στο Χαλάνδρι.

Στο βίντεο, που ανήρτησαν οι νεαροί εμφανίζονται να αναγράφουν συνθήματα κατά της θέσπισης ανώτατου ορίου στη διάρκεια της φοίτησης στους τοίχους έξω από το γραφείο της υπουργού και ακολούθως πετούν μαύρη μπογιά στην πόρτα του γραφείου.






«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα. Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες», τόνισε η υπουργός Παιδείας.

Πέτσας: «Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται...»

Τους βανδαλισμούς στο γραφείο της κυρίας Κεραμέως καταδίκασε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται.

Ειδικότερα ο κ.Πέτσας δήλωσε:

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων. Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια».


πηγή:  Protothema.gr