Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σήμερα η συνέχεια στο ΓΕΠ – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

ΕΠΣΚ
05 Nov 2019 / 14:16
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στο νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν αιτία να διακοπεί

 το ματς ΓΕΠ – Κεραυνός Αγ. Νικολάου, που γινόταν στο γήπεδο των Παλαιοκαστριτών, δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο διαιτητής έκρινε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και έπραξε ορθά. Η ΕΠΣΚ όρισε να συνεχιστεί το παιχνίδι σήμερα, με την παρακάτω ανακοίνωση: 
«Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ο αγώνας της Α κατηγορίας (6η αγωνιστική) μεταξύ των σωματείων ΓΕΠ-ΑΠΣ ΚΕΡ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ που διακόπηκε στο 43ο λεπτό του αγώνα, θα διεξαχθεί για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημά του την ΤΕΤΑΡΤΗ 6.11.2019 και ώρα 16.00 στο γήπεδο ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών), σε εφαρμογή του άρθρου 21 του Κ.Α.Π / Ε.Π.Ο.».
Η ενημέρωση της Ένωσης περιελάμβανε επίσης και μία αναβολή αγώνα Κυπέλλου Κ16, που ήταν προγραμματισμένη για την ίδια μέρα. Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμένος για την ΤΕΤΑΡΤΗ 6.11.2019 αγώνας Κυπέλλου Κ16 μεταξύ των σωματείων ΟΦΑΜ-ΑΟ ΑΣΤ ΛΙΑΠΑΔΩΝ αναβάλλεται κατόπιν κοινού αιτήματος των σωματείων και θα ορισθεί με νέα απόφαση της Επιτροπής».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια