Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Καστοριά τα κορίτσια του Φαίακα, με Άρτα οι άνδρες του ΚΓΣ

Χάντμπολ
05 Nov 2019 / 14:12
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάπως καθυστερημένα έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 γυναικών και της Β΄ Εθνικής ανδρών στο χάντμπολ,

 τα οποία ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου. Δύο κατηγορίες που ενδιαφέρουν το χάντμπολ του νησιού, αφού στην Α2 θα πάρει μέρος η γυναικεία ομάδα του Φαίακα και στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Κερκυραϊκός του Νίκου Πέρρου.
Στην Α2 γυναικών τα κορίτσια του Φαίακα θα παίξουν στον 2ο όμιλο που απαρτίζεται από εννέα ομάδες, ενώ θα έχουν και μακρινά ταξίδια σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Πέρυσι η ομάδα είχε καλή πορεία και τερμάτισε στην 3η θέση του Ομίλου, ενώ φιλοδοξεί και φέτος να κάνει επίσης καλή πορεία, με κύριο στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαρές αθλήτριες.
 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

ΑΟΑ Καστορίας – ΑΟ Φαίαξ Κέρκυρας
ΑΠΣ Ελπίδες Αμυνταίου – Φιλώτας Φλώρινας
ΓΑΑΣ Ορφέας Κατερίνης – ΦΣ Εθνικός Κοζάνης
ΑΕΣ Απόλλων Σταυρούπολης – ΑΣ Κύκλωπες Αλεξ/πολης
Ρεπό: ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας
 
Από την πλευρά του ο Κερκυραϊκός ΓΣ, θα πάρει μέρος σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του, αφού το τμήμα ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια. Θα παίξει στον 4ο όμιλο, μαζί με άλλες πέντε ομάδες. Η ομάδα του ΚΓΣ θα είναι πολύ νεανική και ένα καλό ξεκίνημα θα ήταν μία καλή βάση για τη συνέχεια. Την ομάδα την έχει χτίσει ο Νίκος Πέρρος ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει πάρει την τελευταία χρονιά όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Περιφέρειας.
 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Καστοριά- Α.Β. Κένταυρος
Άρτα Η. 2015- Κερκυραϊκός
ΑΟ Κοζάνης- ΑΟ Ιωαννίνων
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια