Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγιασμός στον Πλάντραφο για τον ΑΟΚΚ - Αύριο (15:00) με Παναχαϊκή στο ΕΑΚΚ (photos)

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
26 Οκτωβρίου 2019 / 17:38

Τελέστηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ο καθιερωμένος αγιασμός. Αύριο Κυριακή η εντός έδρας πρεμιέρα των «Φαιάκων», που κοντράρονται με την Παναχαϊκή για την 2η αγωνιστική της Super League 2

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Επανεκκίνηση αυτό το Σαββατοκύριακο για την «πολυτάραχη» φέτος Super League 2, με την ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο ΕΑΚΚ, την Παναχαϊκή.



Οι «Φαίακες» μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα -όπως και πέρσι- από τον Απόλλωνα Λάρισας θέλουν να κάνουν... σεφτέ στα «τρίποντα» κόντρα στους Αχαιούς, οι οποίοι είναι η τελευταία ομάδα που αντιμέτπισαν εντός έδρας στο περσινό πρωτάθλημα, στην ήττα των Κερκυραίων με 2-0 στο ΕΑΚΚ. 



Η αναμέτρηση της Κυριακής (27/10, 15:00) θα είναι η πρώτη μπροστά στο κερκυραϊκό φίλαθλο κοινό για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία ευελπιστεί πως με τον κόσμο του νησιού στο πλευρό της θα καταφέρει να «σβήσει» το -3 που... κουβαλάει ελέω μη αδειοδότησής της κι ενώ βέβαια κρέμεται μόνιμα πάνω από το κεφάλι του ΑΟΚΚ η δαμόκλειος σπάθη των νέων αφαιρέσεων βαθμών λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί να μην είναι πλέον στο ρόστερ των «Φαιάκων» διεκδικούν ωστόσο, τα δεδουλευμένα τους από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα, Σάββατο, εξάλλου, τελέστηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΚΚ στον Πλάντραφο ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον αγιασμό έκανε για μια ακόμα χρονιά ο πατέρας Θωμάς Κασταμονίτης.




***  Οι φωτογραφίες είναι του Σταμάτη Καταπόδη