Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Tρίκαλα: Δημόσια συγγνώμη και τέσσερις μήνες δωρεάν νερό από τον Δήμαρχο

ΤΡΙΚΑΛΑ
15 Οκτωβρίου 2019 / 09:45

ΤΡΙΚΑΛΑ. Δωρεάν νερό για τέσσερις μήνες ανακοίνωσε ο Δήμαρχος για τους κατοίκους σε μια συγκεκριμένη οδό στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Σε επιστολή τους προς τους κατοίκους, ο δήμαρχος σύμφωνα με το trikalavoice.gr, αναφέρει πως οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.



Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 , σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι:

«στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται.

Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου.

Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο.

Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει». 


με πληροφορίες από το trikalavoice.gr