Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γυναίκα 31 χρονών παρέσυρε, σκότωσε & εγκατέλειψε 59χρονη στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος
27 Σεπτεμβρίου 2019 / 10:41

Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 31χρονη

ΖΑΚΥΝΘΟΣ.  Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 59χρονη σήμερα το πρωί στο χωριό Άγιος Δημήτρης στη Ζάκυνθο.



Η άτυχη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σχολείο το ανήλικο παιδί της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ που οδηγούσε μια 31χρονη.



troxaio_zakynthos

Μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη, που μέσα στο αυτοκίνητο είχε και τα δικά της παιδιά, εγκατέλειψε στην άσφαλτο την 59χρονη και τράπηκε σε φυγή.



Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και μαζί με την Τροχαία του νησιού ξεκίνησαν τη διαδικασία συλλογής στοιχείων από κατοίκους που είδαν το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα συνέλαβαν την 31χρονη -ζακυνθινής καταγωγής- οδηγό.




Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα Παρασκευή (27-09-2019),το πρωί στο 10ο χλμ της  Επαρχιακής Οδού Ζακύνθου-Βολιμών (περιοχή Αγίου Δημητρίου), ι.χ.ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονη ημεδαπή παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 59χρονη αλλοδαπή, που κινούνταν πεζή.

Η 31χρονη οδηγός στην συνέχεια εγκατέλειψε το τόπο του ατυχήματος και εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, σε κοντινή απόσταση.

Σε βάρος της 31χρονης  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά της υποχρεώσεις του οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου».


με πληροφορίες από το Ermisnews.gr

πηγή φωτογραφιών: Imerazante.gr