Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Επιμελητήριο στηρίζει τη δημιουργία «Δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης»

Επιμελητήριο Κέρκυρας
18 Σεπτεμβρίου 2019 / 11:38

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετέχει στην εν λόγω πρωτοβουλία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων και καλεί με την ανακοίνωσή του όλα τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από περιβαλλοντολογικά ζητήματα

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Με ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τις κερκυραϊκές επιχειρήσεις για την πρωτοβουλία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων αναφορικά με τη δημιουργία «δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης», με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και επιβράβευση των δημοτών.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετέχει στην εν λόγω πρωτοβουλία του Δήμου και καλεί με την ανακοίνωσή του όλα τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από περιβαλλοντολογικά ζητήματα.

Επί λέξει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας αναφέρει:

«Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, συμμεριζόμενος τη σημαντικότητα των περιβαλλοντολογικών ζητημάτων, προχώρησε στη δημιουργία «δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης», με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και επιβράβευση των δημοτών.

Η πλατφόρμα www.followgreen.gr/centralkerkira θα είναι διαθέσιμη από 29 Σεπτεμβρίου 2019 και αναφέρεται τόσο στους πολίτες, όσο και στις επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή του δήμου για τη λειτουργία της πλατφόρμας ανακύκλωσης, την οποία θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε, προς όφελος των επιχειρήσεών μας, αλλά και του περιβάλλοντος.

Οι επιχειρήσεις του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, καλούνται να συμβάλουν με προσφορές και εκπτώσεις, σε προϊόντα και υπηρεσίες, με σκοπό την επιβράβευση των πολιτών που ανακυκλώνουν και συμμετέχουν ενεργά στην πλατφόρμα ανακύκλωσης.

Οι επιχειρήσεις που θα στηρίξουν το εγχείρημα αυτό, θα επωφεληθούν λαμβάνοντας δωρεάν προβολή μέσα από τη δημοτική πλατφόρμα.

Σκοπός των προσφορών, είναι να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για τους πολίτες, ώστε να κινητοποιηθούν και να κάνουν κομμάτι της ζωής τους την ανακύκλωση, αλλά και να γίνει σαφές πως μέσω αυτής όλοι κερδίζουμε.

Σας καλούμε να συμβάλλετε στην κοινή μας προσπάθεια για μια καθαρή πόλη, με παράλληλη ενίσχυση και προβολή των επιχειρήσεων σας.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση».