Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εδώ μηχανικός της ΓΓΑ για την άδεια στο ΕΑΚΚ

ΕΑΚΚ
05 Ιουλίου 2016 / 18:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα είχε προγραμματιστεί συνάντηση της ΕΔ του ΕΑΚΚ με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ για να συζητηθεί η φετινή οικονομική συνεργασία που θα υπάρξει ανάμεσα στις δυο πλευρές, αφού γνωστό είναι ότι υποχρεώνεται η ΠΑΕ να πληρώνει κάποια χρήματα για την χρήση του Εθνικού Σταδίου.

 Όμως μόλις δυο τακτικά μέλη της ΕΔ ήταν παρόντα, με αποτέλεσμα να γίνει μια διαλογική συζήτηση και να συμφωνήσουν οι δυο πλευρές να βρεθούν άμεσα για να υπογραφούν οι συμφωνίες και να πάρει η ΠΑΕ την άδεια χρησιμοποίησης του ΕΑΚΚ. Μάλιστα οι άνθρωποι του ΑΟΚ σωστά ζήτησαν να έχουν την βεβαίωση της άδειας για χρησιμοποίηση του γηπέδου άμεσα (ως αύριο λένε οι πληροφορίες), αφού θα πρέπει να προχωρήσουν «τα γραφειοκρατικά» για την συμμετοχή τους στην Σούπερ Λίγκα. Έτσι σήμερα αναμένεται (εκτός απρόοπτου) να γίνει η επίσημη συνάντηση, για να τα βρουν οι δυο πλευρές και να προχωρήσει η διαδικασία.    
Εν τω μεταξύ στο νησί βρίσκεται ο τεχνικός σύμβουλος του κ. Συναδινού, μηχανικός ουσιαστικά της ΓΓΑ Θόδωρος Καρακικές (μηχανολόγος μηχανικός), για να εξετάσει τις ανάγκες του ΕΑΚΚ, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να αδειοδοτηθεί κανονικά το ΕΑΚΚ, που έχει πάρει ΕΝΤΕΚΑ φορές παράταση λειτουργίας, αφού οι απαραίτητες εργασίες δεν έχουν γίνει. Πριν από λίγες μέρες ο κ. Κοντονής είπε ότι η παράταση για τις αδειοδοτήσεις που έχει δοθεί ως 31/10/2016 (η 2η επί θητείας του), θα είναι και τελειωτική, πράγμα που σημαίνει ότι αν ισχύσει αυτό που είπε, θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν εργασίες στο ΕΑΚΚ, για να μπορέσει να αδειοδοτηθεί. Βέβαια οι έντεκα παρατάσεις μας προϊδεάζουν ότι θα είναι εύκολο και για 12η ή και 13η, αλλά  η παρουσία του κ. Καρακικέ, ίσως σηματοδοτεί το ξεκίνημα των απαραίτητων ενεργειών για να λυθεί το θέμα και το ΕΑΚΚ να λειτουργεί καθ΄ όλα νόμιμα.