Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου: «Η Καθαρή Κέρκυρα ξεκίνησε να γίνεται πράξη»

Μερόπη Υδραίου
03 Σεπτεμβρίου 2019 / 08:46

«Δεν πρόκειται για μια αποσπασματική δράση αφού το πλύσιμο πλατειών και δρόμων θα αποτελεί πλέον κανόνα...»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Τη διαβεβαίωση ότι η δράση του πλυσίματος δρόμων και πλατειών στην Κέρκυρα δεν θα έχει αποσπασματικό, αλλά μόνιμο χαρακτήρα, έδωσε -μέσω δελτίου Τύπου- η νέα Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η κα Υδραίου: «Η Καθαρή Κέρκυρα ήταν η ονομασία του προγράμματος για την καθαριότητα της Νέας Δημοτικής Αρχής. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πλέον να γίνεται πράξη».



Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Μερόπης Υδραίου για τη δράση πλυσίματος δρόμων και πλατειών της Κέρκυρας αναφέρει επί λέξει:

«Η Κέρκυρα κάνει μια Νέα Αρχή. Ξεκίνησε το πλύσιμο πλατειών, πεζόδρομων και δρόμων από το Δήμο»

Η Κέρκυρα κάνει μια Νέα Αρχή.

Mε εντολή της νέας δημάρχου Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ.Μερόπης Υδραίου ξεκίνησε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα πλυσίματος και καθαρισμού πλατειών, πεζοδρόμων και δρόμων από συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας συνεπικουρούμενα από ιδιωτικό συνεργείο εθελοντών.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, η αντικατάσταση των παλιών τσακισμένων με νέους και η τοποθέτηση κάδων σε σημεία που είχαν εξαφανιστεί.

Δεν πρόκειται για μια αποσπασματική δράση αφού το πλύσιμο πλατειών και δρόμων θα αποτελεί πλέον κανόνα.

Η Καθαρή Κέρκυρα ήταν η ονομασία του προγράμματος για την καθαριότητα της Νέας Δημοτικής Αρχής. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πλέον να γίνεται πράξη».