Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιώργος Χατζηνάσιος - Ενα πιάνο, δύο ερμηνευτές και 150 χορωδιακές φωνές στο Μον Ρεπό

Γιώργος Χατζηνάσιος
09 Αυγούστου 2019 / 12:58
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης της ποίησης και του έρωτα Γιώργος

Χατζηνάσιος, μετά τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με τη παράστασή του 'Ενα πιάνο-δυό φωνές σε υπέροχες μουσικές βραδιές' , θα παρουσιάσει στον ατμοσφαιρικό χώρο του Μον Ρεπό στο πλαίσιο του Seven Festival, μέρος του καλλιτεχνικού του έργου με το Σπύρο Κλείσσα, την Αγάθη Κοσκινά και 150 χορωδιακές φωνές σε μια παράσταση σταθμό στην ιστορία του συνθέτη!

Θα συμπράξουν μαζί του όλα τα τμήματα της χορωδίας Αχαράβης, η χορωδία Αγ.Ματθαίου και η χορωδία Παυλιάνας, υπό την δ/νση των μαέστρων τους Αγάθης Κοσκινά και Μιχαήλ Καποδίστρια, σε ένα 2ωρο πρόγραμμα με τις πιο γνωστές επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτών όπως των Πάριου, Μητροπάνου, Μητσιά, Νταλάρα, Μαρινέλλα, Γαλάνη, Μούσχουρη, Τσανακλίδου κ.α

Άνθρωπος-ορχήστρα ο μουσικοσυνθέτης, παίζει τα κομμάτια του με αριστοτεχνικό τρόπο βάζοντας άλλες φορές στην ερμηνεία του στοιχεία τζαζ, άλλοτε στοιχεία ρόκ και άλλοτε στοιχεία κλασικής μουσικής ενθουσιάζάντας πάντα το κοινό στις εμφανίσεις του.

Μελοποιημένες δημιουργίες του συνθέτη κορυφαίων ποιητών όπως ο Οδυσσέας Ελύτης (μονόγραμμα), Νίκος Γκάτσος ( εντεκάτη εντολή) κ.α. και στιχουργών όπως Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Μπουρμπούλης, Γιάννης Καλαμίτσης, Σώτια Τσώτου, Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α δημιούργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα
καθ'όλη τη διάρκεια της παράστασης στην οποία ακούγονται τραγούδια όπως 'Τα γαλάζια σου γράμματα, Καταμαντού, Καμιά φορά, Αγάπη μου, Είσαι ποτάμι, Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, Τι θέλεις να κάνω, Αγγιγμα ψυχής, Ανοιξε το παράθυρο, Αφιλότιμη, και πλήθος άλλων πασίγνωστων επιτυχίων του συνθέτη.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα Corfuland, speedex courier και κορνίζα με ειδική έκπτωση για ανέργους, φοιτητές και ΑμεΑ.
22 Αυγούστου στις 21:15 στο Μον Ρεπό. 



Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.