Τραγωδία στη Χίο - Νεκρός 19χρονος από πτώση μπασκέτας - Συνελήφθη ο δήμαρχος

Μπασκέτα ξεκόλλησε κι έπεσε πάνω σε 19χρονο, ο οποίος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο της Χίου. Συνελήφθη ο δήμαρχος, Μανώλης Βουρνούς
ΧΙΟΣ. Σε τραγωδία κατέληξε ένα παιχνίδι μεταξύ φίλων, για έναν 19χρονο στη Χίο.
Ο νεαρός, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, είχε πάει να παίξει μπάσκετ σε μια αλάνα στην Δασκαλόπετρα, όταν η μπασκέτα αποκολλήθηκε κει έπεσε πάνω του.
Ο 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά καθώς έχασε πολύ αίμα και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Χίου. Παρά την προσπάθεια των γιατρών όμως, δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
H μπασκέτα ήταν στερεωμένη στο έδαφος, σε μόλις μερικά εκατοστά βάθος τσιμέντου, αλλά όχι σωστά όπως αποδείχθηκε.
Η πτώση της στάθηκε μοιραία για το νεαρό παιδί, το οποίο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί για να χαλαρώσει, παίζοντας μπάσκετ.
Ο δήμαρχος του νησιού κρατείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες από τη πλευρά του Δήμου.