Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκαν τρία μέλη του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου»

Επιμελητήριο Κέρκυρας
31 Ιουλίου 2019 / 08:38

Αυταρχική και συγκεντρωτική χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης Φ. Στέλλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ανεξαρτητοποίησή τους δηλώνουν οι Κωνσταντίνος Γκόγκας, Στέφανος Δημουλής και Κίμων Καλοδίκης από την παράταξη «Ανοικτό Επιμελητήριο», αντιπολίτευση στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.«Ως επαγγελματίες που για πρώτη φορά ενεπλάκησαν στις επιμελητηριακές εκλογές του 2017, πιστέψαμε σε μια νέα αντίληψη και ένα νέο ήθος στη λειτουργία του Επιμελητηρίου και ο συνδυασμός μας έτυχε μεγάλης αποδοχής, αφού έλαβε 40%», αναφέρουν στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης.
«Δυστυχώς έκτοτε» αναφέρουν στη συνέχεια «με ευθύνη του επικεφαλής μας Φ. Στέλλα, ο οποίος επέδειξη αυταρχική και συγκενρωική συμεριφορά, δεν κληθήκαμε παρά μία και μόνη φορά, για να οργανώσουμε την παρουσία μας στο Δ.Σ.
«Αντίθετα ο επικεφαλής κάνει χρήση μεθόδων και πρακτικών που προεκλογικά είχαμε επικρίνει, όπως π.χ. η μετάβασή του στη Αμερική με έξοδα του Επιμελητηρίου, χωρίς ώστόσο ποτέ να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα αυτής της παρουσίαςκαι το όφελος που προέκυψε για τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας από αυτήν την συμμετοχή του.
Αιτιολογώντας την απόφαση του να πάρουν αποστάσεις, αναφέρουν επίσης: «Ως νέοι άνθρωποι που ,ας απασχολεί έντονα η βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, που δεν διακατεχόμαστε από κανενός είδους υστεροβουλία, ούτε θεωρούμε το Επιμελητήριο εφαλτήρια πολιτικών επιδιώξεων, δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε σε έναν συνδυασμό, του οποίου ο επικεφαλής μόνον με τα προβλήματα των επιχειρηματιών δεν ασχολείται».