Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τo 3o Summer Law School Κέρκυρας 2019 με ομιλία του καθηγητή Β. Χριστιανού

Δικηγορικός Σύλλογος
22 Ιουλίου 2019 / 07:39
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο

Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, (1ο όροφο), ξεκινά το  3o SUMMER LAW SHOOL ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2019.
Μετά τη Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ομότιμου καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών Βασίλειου Χριστιανού με θέμα « Δυσλειτουργικά αποτελέσματα της προστασίας του καταναλωτή στην ΕΕ»».  Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό.
  Το 3ο Summer School 2018 επί θεμάτων δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνδιοργανώνεται στην Κέρκυρα από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου2019  με συνδιοργανωτές τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Σύλλογο αποφοίτων Ευρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών (ELMAA) και το Εργαστήριο Νομικής Οικονομικής Πολιτικής και Τεχνικής Μετάφρασης (ΕΝΟΠΟΤΕΜ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.
  Συμμετέχουν 40 νέοι δικηγόροι από όλη την Ελλάδα και απόφοιτοι του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Οι διδάσκοντες εργάζονται ως δικαστές και υπάλληλοι στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε πανεπιστήμια της Ευρώπης και σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
 
 
 
 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.