Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νικολούζος: Ανυπόστατος ο ισχυρισμός Καλούδη, περί παραχώρησης οικοπέδου στη Fraport

Κώστας Νικολούζος
17 Ιουλίου 2019 / 11:47

«Επιλέγει για μιαν ακόμα φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα»

Την αντίδραση του δημάρχου Κώστα Νικολούζου προκάλεσε μια ανάρτηση του Γιώργου Καλούδη για “παραχώρηση οικοπέδου κοντά στο αεροδρόμιο στη Fraport”: Η απάντηση του Δημάρχου αναφέρει:

«Σε ανακοίνωσή του ο κ. Καλούδης επικαλείται “πληροφόρησή”  του, σύμφωνα με την οποία «ο απερχόμενος Δήμαρχος και η ομάδά του, χωρίς απόφαση του Δ.Σ., ετοιμάζονται να δώσουν οικόπεδο του Δήμου, στη Fraport”... Με τη μεσολάβηση ατζέντη! Ενώ από το σχέδιο πόλης είναι χώρος πρασίνου! Δηλαδή προχωρούν σε μιαν εντελώς παράνομη και χαριστική πράξη, ασύμβατη με τα συμφέροντα της πόλης ...».

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο αποτελεί κοινόχρηστο χώρο προερχόμενο από απαλλοτρίωση, προορίζεται για χώρος πρασίνου και ουδεμία συζήτηση θα μπορούσε να γίνει με τη Fraport για παραχώρησή του. Συνεπώς πρόκειται για ανυπόστατη καταγγελία. 

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, ως επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα”,  και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας επιλέγει για μιαν ακόμα φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα και εκδίδοντας μιαν ανακοίνωση που διαπνέεται από απαξιωτικό πνεύμα και περιλαμβάνει ψευδείς καταγγελίες. Διαφορετικά θα ρωτούσε και θα μάθαινε».