Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στους νέους Βουλευτές από τον Πρόεδρο της ΟΕΤΚ, Περικλή Κατσαρό

OETK
08 Ιουλίου 2019 / 11:13
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πρόεδρος της ΟΕΤΚ Περικλής Κατσαρός με την ευκαιρία των Βουλευτικών εκλογών και την εκλογή

των νέων Βουλευτών της εκλογικής μας περιφέρειας, δηλαδή του κυρίου Στέφανου Γκίκα από τη Νέα Δημοκρατία, του κυρίου Αλέξανδρου Αυλωνίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και του κυρίου Δημήτρη Μπιάνκη από το ΚΙΝ.ΑΛ τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, δηλαδή στους κυρίους Στέφανο Γκίκα, Αλέξανδρο Αυλωνίτη και Δημήτρη Μπιάνκη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Αποτελεί γενικευμένη διαπίστωση, κάτι που εξήχθη και ως συμπέρασμα από την προεκλογική περίοδο, ότι η Κέρκυρα αντιμετωπίζει συσσωρευμένα προβλήματα και σημαντικές ελλείψεις στις υποδομές της, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι οι προσπάθειες των νέων Βουλευτών σε συνεργασία με τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές Α! και Β! βαθμού, θα πρέπει να επικεντρωθούν προς αυτή την κατεύθυνση.
Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των νέων κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων και προσδοκούμε σε μια αγαστή συνεργασία μαζί τους για επίλυση των σοβαρών προβλημάτων και την δημιουργία προϋποθέσεων για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.