Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η «Στήριξη» και η ΔΗ.ΜΟ.Π «Ν. Μώρος» φέρνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό (photos)

Στήριξη
05 Ιουλίου 2019 / 10:08

Συνεχίζονται οι δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίστηκαν την Τετάρτη 3 Ιουλίου οι δράσεις του Συλλόγου «Στήριξη» μαζί με την ΔΗ.ΜΟ.Π «Ν.Μώρος» για να φέρει παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το δημιουργικό πνεύμα,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου).



Μετά το κρίκετ και την κάτω Πλατεία ήρθε η σειρά των παιχνιδιών στίβου για παιδιά, τα δημιουργικά εργαστήρια και η αφήγηση παραμυθιών στην επάνω Πλατεία. Για άλλη μια φορά η πλατεία πλημμύρισε  με το χαμόγελο, την ενέργεια, την αθωότητα  και τη δημιουργικότητα μέσα από την άμιλλα. Γονείς, παιδιά και μεγάλοι πέρασαν ένα όμορφο ξεχωριστό δίωρο το απόγευμα  φωνάζοντας ότι «η ζωή είναι ωραία».



 
Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές και στους ανθρώπους που μόχθησαν γι΄αυτά. Τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο και τον αθλητικό σύλλογο  «Ιωάννης Καποδίστριας»   που έφεραν τα παιδιά του 3ου θερινού camp για τα παιχνίδια στίβου. Τους πρωτεργάτες Σάκη Κουτρουμπάνο και Αθηνά Γραμμένου με τους συνεργάτες τους Χρ. Πλασταρά , Γ. Κουτρουμπάνο, Σ. Βεδουρά, Χρ. Μουρμούρη, Ν. Δημουλή.
Την κ. Α. Τσελέντη μαζί με την κ. Ευ. Καλησπεράτη στα δημιουργικά εργαστήρια της ΔΗ.ΜΟ.Π. και την κ. Αμ. Πουλημένου μαζί με τον Σωκ. Λινάρδο  από την αστρονομική εταιρεία  που «ταξίδεψαν» τα παιδιά με ζωγραφιές και δημιουργίες.



Η "Στήριξη" ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον συνεργάτη της κ. Βαγγέλη Συμπόνη που έδωσε με το δικό του τρόπο σε μικρά και μεγάλα παιδιά τη χαρά του παραμυθιού  που όλοι χρειαζόμαστε.
Η συνέχεια, 24 Ιουλίου με μπάσκετ στο γυμναστήριο του Κ.Γ.Σ. με μικρούς και μεγάλους και με πολλές εκπλήξεις.