Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Παρασκευή (αναμένεται) να πέσουν οι υπογραφές για το εργοστάσιο των σκουπιδιών

Κέρκυρα
27 Ιουνίου 2019 / 09:19
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να πέσουν οι υπογραφές μέχρι την Παρασκευή (28.6.2019) για την ένταξη της κερκυραϊκής Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ/ΕΣΠΑ του υπουργείου Περιβάλλοντος, αναμένει η Μερόπη Υδραίου.

Αυτή την υπόσχεση έλαβε από τον επικεφαλής της οικείας Διαχειριστικής Αρχής και την επιβεβαίωσε στην συνάντηση της με τον υπουργό αν. Σ. Φάμελλο κατά το πρόσφατο ταξίδι της στην Αθήνα. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες το έργο θα είναι τελικά κόστους ύψους 29,8 εκ. € και όχι 32, 33 εκ. €, όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί. Εντασσόμενη η Μονάδα στο Πρόγραμμα ανοίγει ο δρόμος για τα επόμενα βήματα ώστε να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει το συντομότερο, περιστέλλοντας έτσι και την ενδιάμεση περίοδο στη διαχείριση των σκουπιδιών με την εγγενή προβληματικότητα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.