Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κ. Καρβούνης: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του ΝΑΟΚ

Κώστας Καρβούνης
25 Ιουνίου 2019 / 14:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον υποψήφιο βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ και παλιό αθλητή του ΝΑΟΚ Κώστα Καρβούνη υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ο Πρόεδρος Γιώργος Δημουλής και μέλη του ΔΣ.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν με ανοιχτά χαρτιά όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ιστορικό σωματείο προεξάρχοντος του ζητήματος της ρύθμισης των ζητημάτων που αφορούν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου και την χρήση του χώρου στον οποίο ο ΝΑΟΚ είναι εγκατεστημένος εδώ και πολλές δεκαετίες προσφέροντας τεράστιες υπηρεσίες στην νεολαία της Κέρκυρας και μεγάλες αθλητικές επιτυχίες. Ο Κώστας Καρβούνης, όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου, δήλωσε την πλήρη υποστήριξή του στις προσπάθειες της Διοίκησης του Ομίλου να τακτοποιηθούν σύντομα όλες οι εκκρεμότητες ώστε ο ΝΑΟΚ να μπορέσει να αφοσιωθεί στο έργο του, με την παράλληλη διασφάλιση των πόρων που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να προσφέρει στον ναυταθλητισμό και την Κέρκυρα. Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι τόσο η νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή όσο και η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Ομίλου.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον Κώστα Καρβούνη για την άκρως θετική του στάση και του ευχηθήκαν καλή επιτυχία