Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε χρόνια Φωτογραφίας Παξινών τοπίων 2014-19 στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λογγού

ΑΜΚΕ «Φίλοι των Παξών»
20 Ιουνίου 2019 / 13:37
Ελένη Κορωνάκη

ΠΑΞΟΙ. Η ΑΜΚΕ «Φίλοι των Παξών» έχει σχεδιάσει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα εκθέσεων τέχνης,

συναυλιών, διαλέξεων, λογοτεχνικών βραδιών, προβολών, εργαστηρίων τέχνης και κεραμικής καθώς και φυσιολατρικών και πολιτιστικών περιηγήσεων.  Το πρόγραμμα:
Guido Maria Isolabella - Δημήτρης Κίντζιος
Jean - Manuel Simoes - Gabriel Stauffer
Vivian van Blerk
Δημήτρης Κίντζιος – Έναστρος Ουρανός στους Πλάνους, Παξοί 2018
Η δεύτερη αναδρομική έκθεση φωτογραφίας στην αίθουσα Τζον Γκοφ του Πρώην Δημοτικού Σχολείου Λογγού παρουσιάζει από κοινού παλιότερα και νέα έργα του Παξινού φωτογράφου Δημήτρη Κίντζιου καθώς και τα έργα τεσσάρων φωτογράφων που υπήρξαν προσκεκλημένοι του Εικαστικού Τμήματος του Φεστιβάλ προηγούμενων καλοκαιριών στους Παξούς. Jean-Manuel Simoes - Gabriel Stauffer - Vivian van Blerk. Νέα συμμετοχή αποτελεί η παρουσίαση για πρώτη φορά των έργων του φωτογράφου Guido Maria Isolabella, ο οποίος είναι ο φετινός προσκεκλημένος του Φεστιβάλ. Στη διάρκεια της παραμονής του στους Παξούς θα φωτογραφίσει μερικές από τις εκκλησίες των Παξών για ένα νέο βιβλίο, τη δημοσίευση του οποίου προγραμματίζει η ΑΜΚΕ «Φίλοι των Παξών» για το 2020.
Εγκαίνια Κυριακή 30 Ιουνίου 2019
Διάρκεια: 30 Ιουνίου - 30 Ιουλίου στην  Αίθουσα John Gough (Πρώην Δημοτικό Σχολείο Λογγού) Λογγός
Επίσκεψη: 7:30 με 23:00

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.