Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας καλεί τους επικεφαλής για ενημέρωση-συζήτηση

Κώστας Λέσσης
20 Ιουνίου 2019 / 12:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης καλεί τους επικεφαλής των Παρατάξεων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας Νικόλαο Γκούση, Ιωάννη Πανδή και Γεώργιο Κουλούρη, για ενημέρωση – συζήτηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  25  ΙΟΥΝΙΟΥ και  ώρα  20.00  στην Αίθουσα Λόγου  και  Τέχνης, στο  Γυμνάσιο-Λύκειο Λευκίμμης.
«Από την πρώτη μέρα της εκλογής μου ως Δήμαρχος της Νότιας Κέρκυρας εργάζομαι για την λύση των προβλημάτων. Για τον λόγο αυτό είμαι σε διαρκή ενημέρωση, τόσο από υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και από τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Νικολούζο, τόσο και από τον Πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ κ.Σπύρο Ασπιώτη.
Επίσης, στα πλαίσια της δημοκρατικής συνεργασίας, είμαι σε διαρκή επαφή και με τους Νεοεκλεγέντες Δημάρχους κα. Μερόπη Υδραίου και κ. Γεώργιο Μαχειμάρη».
Τα θέματα της ενημέρωσης – συζήτησης αφορούν όλα τα  φλέγοντα προβλήματα του Δήμου μας, όπως η οργάνωση του Νέου Δήμου, η διαχείριση των απορριμμάτων, τα προβλήματα της υδροδότησης και πλήθος άλλων προβλημάτων που θα αναλυθούν στην συζήτηση μας.