Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Πανελλαδικές
07 Ιουνίου 2019 / 08:25

«Οι αγώνες και οι ευκαιρίες στο ταξίδι της ζωής είναι συνεχείς»

Την πρώτη μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Κέρκυρας απευθύνει μήνυμα στους υποψηφίου:
«Εύχομαι  στους μαθητές και τις μαθήτριες που  διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καλή επιτυχία και καλή δύναμη
 
Οι εξετάσεις, αυτές, είναι από τις πρώτες «μάχες», που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας, αλλά είναι και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες.
Να θυμάστε  ότι αυτή  η δοκιμασία  αποτελεί ένα σταθμό στην εκπαιδευτική σας διαδρομή  και ασχέτως του αποτελέσματος,  μέσα σ’  αυτήν την μάχη  «υπάρχουν μόνο νικητές».  Όπως και οι ίδιοι θα διαπιστώσετε, οι αγώνες και οι ευκαιρίες στο ταξίδι της ζωής είναι συνεχείς.

Στον αγώνα αυτό είχατε και συμπαραστάτες τους γονείς σας, που στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας. Μήνυμα συμπαράστασης λοιπόν θα ήθελα να απευθύνω και στους ίδιους, που αγωνιούν μαζί σας.
Η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένα σταυροδρόμι για την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.
 
Σε αυτό τη διαδρομή  εύχομαι να ανακαλύψετε την αξία και τη δύναμη της γνώσης, καθώς και της πίστης στον εαυτό σας και στα όνειρά σας.
Αυτή η μάχη δεν είναι καθοριστική ολόκληρης της ζωής σας.
Καλή επιτυχία».
 


Ο Δήμαρχος Κέρκυρας