Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια από τη Μαριλένα Μάστορα

Μαριλένα Μάστορα
04 Ιουνίου 2019 / 11:57

«Θέλω να συγχαρώ την Ρόδη Κράτσα για την μεγάλη νίκη της στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έδωσαν έναν έντιμο αγώνα με πρόγραμμα και όραμα για τα Ιόνια Νησιά και έπεισαν τους συμπολίτες μας να επιλέξουν τον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Η κυρία Κράτσα έδωσε πρωτιάκαι περηφάνια στην Ελλάδα ως πρώτη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει όλους τους Επτανήσιους να νιώσουμε ξανά περήφανοι για τα νησιά μας με γνώμονα την αναπτυξιακή τους πορεία.
Θέλω επίσης να συγχαρώ την Μερόπη Υδραίου για την μεγάλη νίκη στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, τον Κώστα Λέσση στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας, τον Γιώργο Μαχειμάρη στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας καθώς και τον Σπύρο Βλαχόπουλο για την επανεκλογή του ως Δήμαρχος στους Παξούς.
Όπως είπα και στο κάλεσμα που έκανα την Παρασκευή στους συμπολίτες μου, είμαι σίγουρη ότι με το ήθος, το πολιτικό πρόγραμμα και τους συνεργάτες τους θα μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της Κέρκυρας που τόσο μας έχει όλους πληγώσει.
Οι πολίτες με τις επιλογές τους έδειξαν ξεκάθαρα ότι απαιτούν πολιτική αλλαγή.                                                                                
Θα συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων όπως άλλωστε δήλωσε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.                                                           
Έχουμε μπροστά μας άλλη μια μάχη, εκείνη των Εθνικών εκλογών.