Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων της «Μέλισσας» συγχαίρει τον Α. Σκούπουρα για την επανεκλογή του

Μέλισσα
04 Ιουνίου 2019 / 11:18

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας,

οι νέοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «ΜΕΛΙΣΣΑ» εκφράζουν  τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, κ. Ανδρέα Σκούπουρα για την επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

«Είναι σημαντικό και αποτελεί παράδοση πλέον εκπρόσωπος του Αναπηρικού Κινήματος να συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων, οι οποίες  είναι καθοριστικές για την ποιότητα ζωής και για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, κάνοντας πράξη το σύνθημα και το κίνητρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία «ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.»  

Ο Σύλλογός μας όπως και στο παρελθόν  θα προσφέρει στον κ. Σκούπουρα την αμέριστη συμπαράστασή του  και την εμπειρία του στα Κοινωνικά Θέματα ιδιαίτερα των Ατόμων με Αναπηρία, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Σπύρος Ζουμπουλίδης ως μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και εκπρόσωπός της στην Κέρκυρα θα βρίσκεται στη διάθεση της νέας Δημάρχου κας Μερόπης Υδραίου, την οποία επίσης συγχαίρουμε  για συνεργασία και συμπαράσταση»
.   
 
                                                    Με εκτίμηση
    Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας
Σπύρος Ζουμπουλίδης                                                     Μαίρη Κοντού