Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεπεκλής: Μαύρο ήθος σε μανδύα «νέου»

Γιάννης Τρεπεκλής
31 Μαΐου 2019 / 08:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα κόκκινα η αντιπαράθεση των μονομάχων του β΄ γύρου. Δύο μέρες πριν την τελική αναμέτρηση, ο Γιάννης Τρεπεκλής κατηγορεί τη Μερόπη Υδραίου για δημοσίευση «ρυπαρογραφήματος» κατά του προσώπου του

Η ανακοίνωση του Γιάννη Τρεπεκλή

Την 30-5-2019 η  κ. Υδραίου ρύπανε την Κέρκυρα με ένα κατάπτυστο λιβελογράφημα με ύβρεις και συκοφαντίες σε μαύρο φόντο.
Αυτή ήταν η απάντησή της στη δημοκρατική πρόσκλησή μας για δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο (ντιπέιτ) με όποιους όρους και όποιους δημοσιογράφους θα προτιμούσε.
Αρνήθηκε το διάλογο, γιατί στο διάλογο αυτό θα απογυμνωνόταν πλήρως στα μάτια των δημοτών και θα ξέφτιζε η προπαγάνδα του «νέου» που επικοινωνιολόγοι της επέβαλαν.
Θα απολογούνταν για τα 4 χρόνια αντινομαρχίας της και την πολύχρονη παρουσία της στα δημοτικά πράγματα, την στείρα αντιπολίτευση και την έλλειψη ουσιαστικής πρότασης.
Θα διαφαινόταν πλήρως η απουσία κρυστάλλινης πρότασης για τα απορρίμματα και η άγνοια του προβλήματος.
Άγνοια που επιβεβαιώνεται και από την πρότασή της για κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των απορριμμάτων. Πρόταση που θα ερημοποιούσε την Κέρκυρα και θα κατέστρεφε τον τουρισμό μας καθώς κανείς δεν θα επέλεγε προορισμό διακοπών σε νησί που βρίσκεται σε κατάσταση έκτασης ανάγκης, εξαιτίας των  απορριμμάτων.
Αντί του διαλόγου προτίμησε τις ύβρεις, «πίσω από την κουρτίνα».
Οι αναφορές σε μαύρο φόντο του φυλλαδίου των ύβρεων αφορούν την ίδια και τους αντιδημάρχους που βρήκαν  στέγη στο «Νέο της Υδραίου». Αυτούς που μέχρι χθες κατηγορούσε για καταστροφείς της Κέρκυρας και σήμερα τους εμφανίζει ως το άφθαρτο και νέο !!!
Την Κυριακή οι πολίτες κρίνουν, συγκρίνουν και επιλέγουν.
Επιλέγουν τον Δήμαρχο των έργων και της προσφοράς.
Λένε ΟΧΙ  στο ψέμα
Λένε ΟΧΙ στη συκοφαντία
Λένε ΟΧΙ στο «μαύρο ήθος»  που παρουσιάζεται με τον μανδύα του «νέου».
Ψηφίζουν τον Δήμαρχο που έχει συγκεκριμένες λύσεις για τα προβλήματα και θα δώσει νέα πνοή στην Κέρκυρα, όπως έχει αποδείξει.