Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μερόπη Υδραίου: O κ. Τρεπεκλής και η αλήθεια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ

εργοστάσιο απορριμμάτων
30 Μαΐου 2019 / 12:33

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επίδικο την ...αλήθεια για το εργοστάσιο απορριμμάτων, η υποψήφια δήμαρχος ανταποδίδει τα πυρά στον αντίπαλό της στον β΄γύρο, Γιάννη Τρεπεκλή.

Υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τρεπεκλής επιβεβαιώνει απόλυτα τον Νίκο Καλόγερο, στην ανακοίνωσή της καταλήγει ότι «όλα ήταν στον αέρα, σχέδια επί χάρτου».

Η ανακοίνωση Υδραίου

«Ο κ.Τρεπεκλής εκτίθεται, προσπαθώντας να κάνει το άσπρο-μαύρο.
Ουσιαστικά με την απάντηση του, επιβεβαιώνει όσα τεκμηριωμένα και με στοιχεία ανέφερε ο υπ.δημοτικός σύμβουλος κ.Νίκος Καλόγερος.
Επικαλείται την αλήθεια αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο κ.Τρεπεκλής και η αλήθεια δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.
Επιβεβαιώνει ότι η απόφαση του Διυπουργικού οργάνου που έδωσε το «πράσινο φως» για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της Κέρκυρας, δόθηκε από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά τον Μάρτιο του 2013.
Επιβεβαιώνει ότι για ένα ολόκληρο χρόνο δεν έκανε τίποτα , και θυμήθηκε ξανά το εργοστάσιο λίγο πριν τις εκλογές του 2014 με μια έωλη διαδικασία που ήταν κυριολεκτικά στον αέρα.
Συνεπώς ο ίδιος ο κ.Τρεπεκλής, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα , επιβεβαιώνει απόλυτα όσα αναφέρει ο κ.Καλόγερος.
Η φούσκα λοιπόν έσκασε. Όχι μόνο δεν είχε γίνει τίποτα αλλά όλα ήταν στον αέρα, σχέδια επί χάρτου.
Ο κ.Τρεπεκλής τιμήθηκε από τους πολίτες αλλά δεν δικαίωσε την εμπιστοσύνη τους. Δοκιμάστηκε και απέτυχε.
Η Κέρκυρα δεν κοιτάζει πίσω, δεν ξαναγυρίζει στο παρελθόν.
Έχει ήδη αποφασίσει να κάνει μια Νέα Αρχή. Το επιβεβαίωσε το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, και αυτή την Κυριακή το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο ηχηρό»
.