Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας μετά την ανακοίνωση των εθνικών εκλογών (video)

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας
27 Μαΐου 2019 / 14:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εθνικές εκλογές, πληροφορήθηκε η Ν.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας τα μεσάνυχτα της Κυριακής, από την αίθουσα τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, όπου είχε προσέλθει για να σχολιάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το αποψινό ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρ 'ολα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο μοναδικός ισχυρότερος αριστερός πόλος στη χώρα. Ήρθαμε για να μείνουμε και να διαδραματίσουμε πολύ σοβαρό ρόλο για το επόμενο διάστημα. Δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη, πετύχαμε εκεί όπου όλοι οι άλλοι απέτυχαν» είπε στην αρχή της δήλωσής του ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Τάσος Τόμπρος. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις του συνδυασμού της ΑΝΑΣΑ (Θ. Γαλιατσάτος), ο οποίος θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών με τη Ρόδη Κράτσα. Προέτρεψε δε όλους τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν την επόμενη Κυριακή τη μάχη, για να είναι ξανά Περιφερειάρχης ο Θ. Γαλιατσάτος. 
Παίρνοντας το λόγο ο κυβερνητικός βουλευτής Κώστας Παυλίδης, μίλησε για το "δύσκολο κουβάρι" που προσπάθησε να ξεδιπλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο απαιτείται πολύς πολιτικός χρόνος. «Η μάχη που θα εξιλιχθεί από δώ και πέρα είναι οπισθοδρόμηση ή μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παυλίδης..