Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΟΔΕ Κέρκυρας για τα σκουπίδια: η κοινωνία σε απόγνωση

Τεμπλόνι
21 Ιουνίου 2016 / 14:43

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση για το πρόβλημα των σκουπιδιών με τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κέρκυρας:

«Η δραματική κατάσταση με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα. Η Δημοτική αρχή και η περιφέρεια  μονίμως κωλυσιεργούν αγκυλωμένες σε ιδεοληψίες και νοοτροπίες του παρελθόντος, αδυνατώντας να κατανοήσουν την ζημιά που προκαλούν στο νησί και τους επαγγελματίες εν μέσω τουριστικής σεζόν. Η μόνιμη αδυναμία των στελεχών του Σύριζα που στελεχώνουν την δημοτική και περιφερειακή εξουσία να διαχειριστούν τα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την κερκυραϊκή κοινωνία οδήγησε ξανά στο αδιέξοδο που βιώνουμε σήμερα.
Όλο το προηγούμενο διάστημα δυναμίτιζαν κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των σκουπιδιών και ακόμη και τώρα παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού με τον συντονιστή του Σύριζα και μέλος της περιφερειακής πλειοψηφίας να νίπτει τας χείρας του. Οι κερκυραίοι πολίτες δεν αντέχουν άλλη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους από μια δημοτική αρχή που μόλις πριν λίγες εβδομάδες ξαναέπνιξε την Κέρκυρα στα σκουπίδια γιατί ξέχασε!!!! να ασφαλίσει τα απορριμματοφόρα.
Η Υγεία των πολιτών απειλείται, όπως δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος, η κοινωνία είναι σε αναβρασμό, οι επιχειρηματίες σε απόγνωση. Απαιτούνται ενέργειες  άμεσες και όχι ιδεολογικά μανιφέστα και ευχολόγια. H Κέρκυρα δεν αντέχει άλλη δυσφήμιση».