Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μωραϊτίκων

Α.Ο. Αστέρας Μωραϊτίκων
21 Ιουνίου 2016 / 12:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μωραιτίκων, με την επωνυμία 1st Moraitika I.S.T. (International Soccer Tournament), είναι γεγονός!

Το Τουρνουά αφορά ομάδες Ακαδημιών ηλικίας Κ-17 και θα διεξαχθεί στo γήπεδο του Πετριτή την Τρίτη 28 Ιουνίου. Το παρών θα δώσουν τέσσερις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με στόχο την καθιέρωση και δημιουργία ενός εκ των μεγαλύτερων Ποδοσφαιρικών Τουρνουά Ακαδημιών στην Νότια Κέρκυρα.
Ο Α.Ο. Αστέρας Μωραιτίκων, σε συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Ακαδημιών, κάνει το επόμενο βήμα διοργανώνοντας ένα Διεθνές Τουρνουά στον Νότο.
Στο πρώτο τουρνουά εκτός από τον Αστέρα Μωραιτίκων, ΑΠΣ Όλυμπο και ΑΕ Λευκίμμης, με μεγάλη χαρά θα φιλοξενηθεί από το εξωτερικό η ομάδα της Hammarby IF - μιας παραδοσιακά μεγάλης σχολής Ακαδημιών της Σκανδιναβίας. Θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες Junior & ProJunior του Αστέρα Πετριτή, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Αστέρα Μωραιτίκων.
Για την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή Τάσο Κάκο και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Φραντζέσκο Κώστα.