ΕΠΣ Κέρκυρας για αγώνα αλληλεγγύης & προπονητές στην Α1

Ο ΟΦΑΜ πήρε τελευταία φορά το κύπελλο Αλληλεγγύης το 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με στόχο να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη προηγούμενων χρόνων, η ΕΠΣΚ πήρε κάποιες αποφάσεις που την δεσμεύουν έτσι ώστε κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους και να μην έχουμε γεγονότα σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

20
Ιουνίου / 2016

Πέρσι ο αγώνας αλληλεγγύης, ανάμεσα στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Κέρκυρας, που γίνεται αρχές Σεπτέμβρη,  δεν έγινε από καθαρά λάθος χειρισμούς της Ένωσης, αλλά φέτος οριστικοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής του.  Δεν θέλει να έχουμε τα ίδια προβλήματα που οδήγησαν στην ματαίωση του περσινού παιγνιδιού, σωστά λοιπόν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία, που υποχρεωτικά θα πρέπει να τηρηθεί.
Επίσης η ΕΠΟ (εκλογές έρχονται) αποφάσισε να αφήσει τις Ενώσεις να πάρουν αποφάσεις, αν στην Α1 κατηγορία θα έχουν διπλωματούχους προπονητές (όπως ίσχυε) ή όχι, με την ΕΠΣΚ, σωστά να αποφασίζει ότι το μέτρο της πρόσληψης στην Α1 διπλωματούχου προπονητή πρέπει να ισχύσει και φέτος. Να δούμε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρε ενόψει της νέας σεζόν.  

«Αγώνας αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»
Ανακοινώνεται για την έγκαιρο προγραμματισμό των σωματείων μας ότι ο «Αγώνας αλληλεγγύης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου», ανάμεσα στον πρωταθλητή Αστέρα Πετριτή και τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Κ Κρόνο Αργυράδων, θα διεξαχθεί απαρέγκλιτα το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, ανάλογα με το πρόγραμμα των αγώνων της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ Κέρκυρα.
Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας θα γίνει αμέσως μετά την ανακοίνωση το προγράμματος της Σούπερ Λίγκας.  Το Δ.Σ με αποφάσεις που θα συμπεριληφθούν στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων της θα διασφαλίσει τη διεξαγωγή του αγώνα, με τα χαρακτηριστικά που πραγματικά πρέπει να έχει.
 
 

Σπύρος Πίκουλας