Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Γ. Τρεπεκλή στον Κ..Γ.Σ.- Συζήτηση με κατοίκους του Κ. Γαρούνα

Γιάννης Τρεπεκλής
16 Μαΐου 2019 / 10:06

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις εγκαταστάσεις του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου επισκέφθηκε ο υπ. Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής,

συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Κέρκυρα να Ζεις».
 
Ο κ. Τρεπεκλής και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Πρόεδρο, μέλη της Διοίκησης, προπονητές και αθλητές που συνεχίζουν τη λαμπρή παράδοση που έχει δημιουργήσει το ιστορικό σωματείο, αναδεικνύοντας τον κλασικό αθλητισμό στη χώρα μας.
Ο ΚΓΣ έχει αναθρέψει χιλιάδες κερκυραίους με τα πρότυπα του υγιούς αθλητισμού ενώ δεκάδες είναι και οι πρωταθλητές που έχουν αναδειχθεί στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία του, γεμίζοντας μετάλλια τις προθήκες του και υπερηφάνεια το νησί μας.
 
Το μόνιμο αίτημα των ανθρώπων του Κερκυραϊκού για δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου, φαντάζει καίριο όσο ποτέ, τώρα που η κρίση απέδειξε ότι τα τερέν του στίβου αποτελούν την πιο αγνή και παραγωγική ενασχόληση της νεολαίας μας.
Ο Γιάννης Τρεπεκλής δήλωσε «Δέσμευσή μας, αποτελεί η σύμπραξη για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, μέσω των οποίων τα σωματεία της Κέρκυρας θα μπορέσουν να στηρίξουν τις ανάγκες μαζικής άθλησης της νεολαίας μας και ταυτόχρονα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των κερκυραίων πρωταθλητών που αναγκάζονται να απομακρυνθούν από τον τόπο τους για να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους».
 
Ο κ. Τρεπεκλής, την ίδια ημέρα επισκέφθηκε τον Κάτω Γαρούνα. Στο καφενείο του χωριού, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τις ανάγκες της περιοχής, σε μια συζήτηση που κράτησε πάνω από μια ώρα με νέους και γηραιότερους κατοίκους που κρατούν ζωντανή την ιδιαίτερη αυτή γωνιά της κερκυραϊκής υπαίθρου.