Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης την Παρασκευή στην Κέρκυρα

Γιάννης Βαρουφάκης
12 Μαΐου 2019 / 16:52

Θα προλογίσει η Ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 17 Μαΐου το ΜέΡΑ25 διοργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση στην Κέρκυρα, στο Εργατικό κέντρο (Σαμαρά 6) στις 19.30 μ.μ.  με ομιλητή τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Θα προλογίσει η Ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα.

Η ανακοίνωση 

Το ΜέΡΑ25 καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν «βροντερό παρόν» την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Κέρκυρα, στο Εργατικό κέντρο (Σαμαρά 6) στις 19.30 μ.μ. ως απάντηση στη χρεοδουλοπαροικία που μας επέβαλαν οι «μνημονιακές κυβερνήσεις» και να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΜέΡΑ25 που απαντά με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα, ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.
 
Το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κόμμα που αντιμετωπίζει τις ευρωεκλογές όχι ως πρόβα τζενεράλε εθνικών εκλογών αλλά με την ίδια σημασία που αντιμετωπίζει και τις εθνικές εκλογές. Είναι το μόνο κόμμα που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το ίδιο, συνεκτικό, ενιαίο προεκλογικό πρόγραμμα – την ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ  – που συνέγραψαν συνεργατικά και συμμετοχικά, αρχής γενομένης το 2016, πάνω από 200 χιλιάδες προοδευτικοί ευρωπαίοι πολίτες από όλες τις χώρες της ΕΕ.
 
 
Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε Μέρα25  - Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!