Στις εργατικές κατοικίες Αγ. Ιωάννη η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από τις συναντήσεις της Μ. Καραμεσίνη.

17
Ιουνίου / 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή το πρωί, στο Μαράσλειο, σύσκεψη με θέμα τις υπάρχουσες εκκρεμότητες στο θέμα των Εργατικών Κατοικιών του Αγίου Ιωάννη, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου.
Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και πήραν μέρος η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, που βρίσκεται στην Κέρκυρα, ο βουλευτής Κώστας Παυλίδης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Παντελιός και Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Αναστασόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε διεξοδικά  το θέμα   της προγραμματικής σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ του Δήμου, της ΔΕΥΑΚ και του ΟΑΕΔ (ως διαδόχου φορέα του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας) και αφορά το έργο του βιολογικού.  Η σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.   
Επίσης, εξετάστηκαν ενδιάμεσες λύσεις μέχρι την ολοκλήρωση του βιολογικού ώστε να επισπευσθεί η εγκατάσταση των δικαιούχων στα σπίτια τους. 
Στη συνέχεια η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε τις Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη συνοδευόμενη από την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή και τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ