Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Μαχειμάρης και Χ. Άνθης διαψεύδουν το σενάριο περί «διαζυγίου»

Γιώργος Μαχειμάρης
03 Μαΐου 2019 / 07:13

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Ο πολιτικός μας βίος καλά κρατεί» ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους οι δύο υποψήφιοι για τη δημαρχία της βόρειας Κέρκυρας, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαχειμάρη.

Η ανακοίνωση
Ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά και αναίτια ότι συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης της Κέρκυρας ανακοίνωσε ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗ – ΑΝΘΗ.
Ακολούθως μας δόθηκαν εξηγήσεις  ότι πρόκειται περί υποθετικού σεναρίου.
Επειδή το ψηφοδέλτιο μας αλλά και η πολιτική  μας σχέση δεν οικοδομήθηκε σε υποθετικά σενάρια αλλά σε πραγματικά γεγονότα που υπαγορευτήκαν από την κοινωνία του βορρά τους ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
 
Το μόνο διαζύγιο που θα υπάρξει θα είναι αυτό που θα προκύψει από τις εκλογές και την μεγάλη μας νίκη  στις 26 Μαΐου μεταξύ των δυνάμεων της εργατικότητας και της προόδου που εκπροσωπεί ο συνδυασμός μας και του στείρου κομματισμού εκείνων που αντιστρατεύονται την ενότητα και την προκοπή του τόπου.
 
Τους ενημερώνουμε ότι ο πολίτικος μας γάμος καλά κρατεί και το μόνο που τους απομένει είναι να μας ευχηθούν βίο δημιουργικό προκοπής για το καλό του Βορρά αλλά και το δικό τους.
 
Η δημοσιογραφική δεοντολογία της ενημέρωσης τους επιβάλει με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο στόμφο να ανακοινώσουν το δελτίο τύπου αφού  διαψεύσουν τα περί διαζυγίου. Σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μέσο, όπως αντίγραφο του  συγκεκριμένου αποσπάσματος της εκπομπής  προκειμένου να προασπίσουμε την πολιτική μας αξιοπρέπεια μέχρι τις εκλογές