Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Πέμπτη το σεμινάριο της Google, Grow Greek Tourism Online

Google
15 Ιουνίου 2016 / 18:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Google παρουσιάζει την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» για το 2016 σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ.

Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, η Google συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού.
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρα. . Στην Κέρκυρα το σεμινάριο, με θέμα: «Τα 5 βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία»  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου, από τις 5μ.μ-7μ.μ στο ξενοδοχείο Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort. 
Εγγραφές μπορούν να γίνουν μέσω της δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας <https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-ionian/registrations/new/>
καθώς και στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online.